Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Shenmue 3 από την Japan Expo 2019

*
Στο πλαίσιο της Japan Expo 2019, o Yu Suzuki αποκάλυψε κάποια νέα στοιχεία για το Shenmue 3, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο trailer για το παιχνίδι. Ταυτόχρονα, δημοσιεύτηκαν και 4 νέες εικόνες που δείχνουν τον Chai να επιτίθεται σε Ryo και Shenhua, ένα χώρο με arcades, την περιοχή του Panda Market (την αγορά στην πρώτη πόλη του παιχνιδιού) και ένα κοντινό πλάνο στον Lan Di.

Ο Yu Suzuki σημείωσε πως το Shenmue 3 βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση playtesting, όπου το δοκιμάζουν διάφορες κατηγορίες ανθρώπων: κάποιοι που έχουν παίξει τα original games και κάποιοι που δεν γνωρίζουν καθόλου της σειρά.


Το Shenmue 3 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC και PS4.

Δείτε το νέο trailer (μαζί με το panel της Japan Expo 2019), μέσα από τον παρακάτω player, καθώς και τα νέα screenshots στη συνέχεια.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*